GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Kaymakamlığı'ndan izinsiz karavanlara son uyarı

Gazimağusa Kaymakamlığı’ndan izinsiz karavanlara son uyarı

Gazimağusa Kaymakamlığı, ilçesi sınırları içerisindeki sahil şeridinde yetkili makamdan izin almadan lastikleri sökülmek suretiyle konuşlandırılan tüm karavan ve konteynırların 8 Haziran tarihine kadar kaldırılması yönünde uyarıda bulundu.

Yayın Tarihi: 22/05/15 16:39
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Kaymakamlığı’ndan izinsiz karavanlara son uyarı
A- A A+

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçe sınırları içerisinde bazı karavan ve konteynırların önüne çardak tarzı izinsiz yapılar yapıldığı, septik suların denize akıtıldığı ve evsel atıkların sahillerde bırakılarak büyük bir çevre kirliliğine yol açıldığının saptandığı vurgulandı.

Açıklamada "Bu sebeple, bahse konu araçlar 8 Haziran tarihine kadar sahipleri tarafından kaldırılmadıkları takdirde yetkili makamlarca araçların kaldırılmasıyla ilgili çalışma başlatacağı önemle duyurulur" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.