GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'lü turizmciler İzmir'i keşfetti

DAÜ'lü turizmciler İzmir'i keşfetti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Külübü tarafından İzmir'in kültürel miraslarını keşfetmeye yönelik bir İzmir turu düzenledi.

Yayın Tarihi: 24/05/15 13:25
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'lü turizmciler İzmir'i keşfetti
A- A A+

Etkinliğe DAÜ Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Turizm Kulübü Danışmanı Hüseyin Bilsen ve Toplumsal Duyarlılık Merkezi' nden Dr. Nazenin Ruso öncülük etti.

4 gün süren geziye Pakistan, İran, Libya, Suriye, Kazakistan, Tunus, Filistin, Kırgızistan, Türkmenistan gibi farklı ülkelerden, yabancı ve Türk uyruklu 30 turizm öğrencisi katıldı. Öğrenciler 4 gün boyunca İzmir'in ortasında bulunan ve şehri kuşbakışı görebilmeyi mümkün kılan Kadifekale'ye, Selçuk Kalesi'ne, Selçuk Efes Müzesi'ne, Şirince'ye, Kuşadası'na, Kordon İskelesi'ne, Sasalı Hayvanat Bahçesi'ne ziyaretler gerçekleştirdiler. Bu ziyaretlerin yanı sıra sahil turu yapan ve alışveriş merkezlerine de giden DAÜ Turizm İzmir Grubu, gezinin son gününde ise Agora Müzesi'ne, Kemeraltı Çarşısı'na ve İzmir Kordon Boyu'na giderek gezilerini tamamladılar.

Ankara ve İstanbul'dan sonra, içinde bulunduğumuz akademik yılda üçüncüsü gerçekleştirilen ve İzmir'inkeşfedildiği turların ardından DAÜ Turizm Kulübü Başkanı Bilal Khan, bir sonraki hedeflerinin 28 Ekim'de Hatay – Antakya turu yapmak olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.