GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Festivali'nde balkan ezgileri

Mağusa Festivali'nde balkan ezgileri

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde dün akşam Balkan müziğinin ustası Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu sahne aldı.

Yayın Tarihi: 30/06/15 12:32
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Festivali'nde balkan ezgileri
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, konserde Muammer Ketencoğlu önderliğinde Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgiler ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel repertuar seslendirildi.

19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde, 2 Temmuz'da Burhan Öcal ve İstanbul Oriental Ensemble, 5 Temmuz'da Hüseyin Kırmızı Project, 7 Temmuz'da Gökhan Türkmen ve 9 Temmuz'da Lara Fabian etkinlikleri yapılacak.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden ve etkinlik girişlerinden temin edilebiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.