GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

MASDER'den Sorumlu Plaj Büfeciliği etkinliği

MASDER'den Sorumlu Plaj Büfeciliği etkinliği

Mağusa Suriçi Derneği (MASDER), AB'nin desteğiyle, Güney Kıbrıs'tan bazı sivil toplum örgütleriyle birlikte sürdürdüğü "Deniz Atıkları: Temiz Sahiller İçin El Ele" projesi kapsamında "Sorumlu Plaj Büfeciliği" konulu etkinlik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 01/07/15 12:12
okuma süresi: 1 dak.
MASDER'den Sorumlu Plaj Büfeciliği etkinliği
A- A A+

MASDER'den yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü saat 18.00'de Lefkoşa'nın güneyinde Uzunyol çıkışındaki Eleftheria Meydanı'nda yer alacak etkinlikte, "Sorumlu Plaj Büfeciliği" konsepti tanıtılacak.

Plajda yiyecek-içecek satışı yapan işyerlerine çevre konusunda en iyi uygulamaları benimsetme kılavuzunun lansmanının yapılacağı etkinliğe, İspanya Büyükelçisi Angel Lossada'nın da katılacağı ve İspanya Tarım, Gıda ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Biyoçeşitlilik Kurumu'yla işbirliği yapıldığı kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.