GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gökhan Türkmen, yarın akşam Salamis Antik Tiyatro'da

Gökhan Türkmen, yarın akşam Salamis Antik Tiyatro'da

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.'su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nde yarın (7 Temmuz) saat 21:30'da Salamis Antik Tiyatro'da son dönemlerin sevilen ve popüler seslerinden Gökhan Türkmen sahneye çıkıyor.

Yayın Tarihi: 06/07/15 15:11
okuma süresi: 1 dak.
Gökhan Türkmen, yarın akşam Salamis Antik Tiyatro'da
A- A A+

"Büyük insan" şarkısı 5 milyondan fazla kişi tarafından dinlenen ve paylaşılan, 10 şarkının üzerinde her videosu 15 milyonun üzerinde tıklanan Gökhan Türkmen, Türkiye'nin ilk 5 erkek solisti arasında gösteriliyor.

Bu yıl, 18 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında birbirinden kaliteli etkinliklere ev sahipliği yaparak festival dostlarının buluşma yeri olan 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, 9 Temmuz'da Lara Fabian konseriyle sona eriyor.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden ve etkinlik girişlerinden alınabilir. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nin 630 0 500 numaralı telefonu ve http://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.