GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Kaza mı, cinayet mi, intihar mı?

Kaza mı, cinayet mi, intihar mı?

Mağusa'da yüksek bir inşaatın üzerinde hiçbir güvenlik önlemi olmaksızın çalışan işçiler korku yarattı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa vatandaşlar, istenmeyen bir kaza olması halinde bunun 'kaza' değil 'cinayet' ve 'intihar' olarak adlandırılacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 25/07/15 09:30
okuma süresi: 1 dak.
Kaza mı, cinayet mi, intihar mı?
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Ülkemizde ardı ardına yaşanan iş kazalarına rağmen, özellikle inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği kuralları ihlal edilmeye devam ediliyor. Sosyal medyada paylaşılan ve Mağusa'da yüksek bir inşaatın üzerinde risk altında çalışan işçileri gösteren fotoğraf ise bunun kanıtı niteliğinde…

Birçok vatandaşın paylaşarak tepki gösterdiği fotoğrafı DEV-İŞ Eski Başkanı Mehmet Seyis de şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

"Resim Mağusa'da. Ne derseniz haklısınız. Sendikalı işyerinde bunu yapan işçi üyemiz Sendikanın da onayı ile ceza alır, ama kesin bildiğimiz bir şey var işçimizin canı-sağlığı cezadan da işten de daha önemlidir. Ama bu gördüğünüz resimdeki işçi sendikasız ve işini patronun sağlamadığı iş güvenliğine rağmen yapmazsa işinden olur. Bu işçilerin işvereni KATİL..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.