GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Koridoor Projesi Pazartesi tanıtılacak

Koridoor Projesi Pazartesi tanıtılacak

Gazimağusalıların odalarını veya evlerinin tamamını turistlere kiralamasına olanak sağlayacak Koridoor Projesi 27 Temmuz Pazartesi saat 20:00'de Mağusa Suriçi Derneği'nde (MASDER) tanıtılacak.

Yayın Tarihi: 25/07/15 16:18
okuma süresi: 2 dak.
Koridoor Projesi Pazartesi tanıtılacak
A- A A+

Dünya genelinde yaygınlaşan, bizlerin gündemine yakın geçmiş zamanda konut turizmi başlığı altında giren, kişilerin boş evlerini veya odalarını turist ağırlamakla kullanması olgusunu destekleyen bir yapı olarak, Gazimağusa için, Renewal ve Mahallae tarafından desteklenen ve UNDP tarafından finanse edilen KORIDOOR isimli platformun tanıtımı, 27 Temmuz Pazartesi saat 20:00'de Mağusa Suriçi Derneği'nde (MASDER) gerçekleştiriliyor.

Bu platform diğer yandan, kültürümüzün yayılması, turistlere tanıtılması için, kişilerin mutfaklarını da turistlere açmasına olanak sağlıyor. Evine ve mutfağına güvenen, ülkesini seven, yabancı kültürlerlere ilgi duyan herkese açık olan bu tanıtım gecesi, bu platform hakkında etkin bilgi alabilmeniz için güzel bir fırsat.

İşleyişinin temelinde toplumsal dayanışmayı ön planda tutan Koridoor ekibinin etkinlik tanıtımında kullandığı bu cümle, bu platformun bu bölgemiz için olası yüksek önemini anlatıyor: "Mağusa'nın turizm potansiyelini kullanarak, hem bireysel, hem de toplumsal olarak fayda sağlayabileceğiniz, şehrinizin tanıtılmasında ve değerlendirilmesinde katkısı olacak bir platform olan Koridoor'un tanıtım gecesi Mağusa Suriçi Derneği'nde (MASDER) (Bandabuliya yanında) gerçekleşiyor. Suriçi'ne, Mağusa'ya ilgi duyan ve turizm potansiyeline inanan herkesi, 27 Temmuz Pazartesi gerçekleşecek olan tanıtım gecemize bekleriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.