GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Kaplumbağa bilgilendirme semineri

Gazimağusa Kaplumbağa bilgilendirme semineri

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kaplumbağaları Koruma Cemiyeti işbirliğinde "Kaplumbağa Koruma Semineri" Gazimağusalı hayvan sever ve balıkçılar ile buluştu.

Yayın Tarihi: 26/07/15 13:27
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Kaplumbağa bilgilendirme semineri
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in "Kaplumbağalarımıza hep birlikte hayat veriyoruz" sloganı ile başlattığı kampanyanın devamında "Kaplumbağa Yumurtlama Gözlemi", "Sahil Temizliği" ve "Bebek Kaplumbağaların Denize Bırakılması" etkinlikleri yapılması planlandı.

Kaplumbağaları Koruma Cemiyeti Proje Müdürü Robin Snape: "Havadan gözlem cihazı ile kaplumbağaları gözlemlemek için çalışmalar başlattık. Ayrıca balıkçı gemilerinin takibi için de tekne takip cihazlarının takılması konusunda da girişimlerimizi sürdüreceğiz. Böylece koruma bölgelerin giren balıkçıları takip etme şansımız olacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.