GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Eide, yarın Mağusa İnisiyatifi'ni ziyaret edecek

Eide, yarın Mağusa İnisiyatifi'ni ziyaret edecek

BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, yarın Mağusa İnisiyatifi'ni ziyaret edecek. Mağusa İnisiyatifi'nden Okan Dağlı imzası ile yapılan açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 02/08/15 10:42
okuma süresi: 2 dak.
Eide, yarın Mağusa İnisiyatifi'ni ziyaret edecek
A- A A+

"Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı ile görüşüp adada sürdürülen çözüm sürecine aktif desteğini bir kez daha beyan eden Mağusa İnisiyatifi, 3 Ağustos Pazartesi günü de BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Danışmanı Eide ile görüşecek.

Müzakerelerin başlamasıyla beraber yükselen barışçı söylem ve iki toplumun işbirliği sürecine Mağusa bölgesinden ciddi katkı koyan İnisiyatifimiz çalışmalarına devam etmektedir. İki toplumun temas ve işbirliğinin geliştirilmesine yönelik olarak, olası bir referandumda kalıcı bir çözüme EVET oylarının artması ve federal bir Kıbrıs'ın sürdürülebirliğinin şimdiden garanti altına alınması için Mağusa İnisiyatifi sürece her türlü katkıyı koymaya hazırdır. Bu çerçevede sayın Eide, 3 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00'de Mağusa Suriçi'nde eski Bandabuliya binasındaki ofisimizde bizleri ziyaret edecektir. Basına açık olacak bu ziyaretin ardından kent turu yapılacak ve Özel Danışman Eide ile beraber yemek yenilecektir."

Okan Dağlı

Mağusa İnisiyatifi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.