GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gözaltı sayısı 38; tutuklananlar arasında İsmet Felek'de var

Gözaltı sayısı 38; tutuklananlar arasında İsmet Felek'de var

Gazimağusa Kaza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkan inşaat firması Uçanok ve Hangünler'in davalarının net bir sonuca ulaşmayıp ertelenmesi sonucu iki taraf arasında kavgaya neden oldu. Sözkonusu olay ile ilgili Avukat Yunsal İlhan, kendine ait avukatlık bürosunun silahlı kişilerce basıldığı iddialarını yalanladı. Mağusa Hastanesi'nde yaşanan ikinci arbedenin ise iç yüzü ortaya çıktı. İki grup arasında yaşanan arbede nedeniyle tutuklananların sayısı 38'e yükseldiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 20/08/15 18:41
okuma süresi: 2 dak.
Gözaltı sayısı 38; tutuklananlar arasında İsmet Felek'de var
A- A A+

Geçtiğimiz ay Ali Uçanok'un darp edilmesi ile ilgili davanın bugün Mağusa Mahkemesi'nde görüşüldüğü esnada iki grup arasında çıkan kavganın sonucunda yaralananlar oldu.

Yaralıların kaldırıldığı Mağusa Devlet Hastanesi'nde ise ikinci şok yaşandı. Yaralanan adamlarını hastanede ziyaret etmek isteyen Felek ile Uçanok'un adamları yeniden karşılaşınca ikinci kez arbede çıktı.

Uçanok'un adamları, Felek ve adamlarını zorla hastaneden çıkardı.

Gazimağusa'da bugün iki grup arasında yaşanan arbede nedeniyle tutuklananların sayısı 38'e yükseldi.

TAK muhabirinin Polis Basın Subaylığı'ndan aldığı bilgiye göre tutuklananlar arasında İsmet Felek de bulunuyor.

Tutuklananların 3'ü Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde polis gözetiminde tedavi görüyor.

Tutuklananlardan 24'ünün Ali Osman Uçanok, 14'ünün İsmet Felek taraftarı olduğu da öğrenildi.



Sözkonusu olay ile ilgili Avukat Yunsal İlhan ise kendine ait avukatlık bürosunun silahlı kişilerce basıldığı iddialarını yalanladı.

Avukat Yunsal İlhan, kavgada darp edilen müvekkilini korumak için ofisine alığını ve ofisde bulunan kan lekelerinin kavga esnasında yaralanan müvekkilline ait olduğunu belirtti.

Basın mensuplarına ofisinde özel olarak açıklama yapan Avukat Yunsal İlhan, herhangi bir silahlı çatışma meydana gelmediğini ve tek bir el ateş sesi bile duyulmadığını vurgulayarak, "Bu söylem bir abartıdan ibarettir" dedi.


Müvekkillerinin mahkeme salonundan çıkmasıyla sayıları 80-100 arasında olan bir grup tarafından sopa, demir levye ve bıçaklı saydırıya uğradığını anlatan Avukat Yunsal, bu kalabalık grubun Ali Uçanok tarafından azmettirildiği bilgisini aldığını sözlerine ekledi.

Öte yandan, olayın meydana geldiği bölgede park halinde bulunan siyah BMW marka araç ciddi şekilde hasar gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.