GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Arter: "Kanalizasyonun tamirat çalışmaları ivedilikle başlamalı"

Arter: “Kanalizasyonun tamirat çalışmaları ivedilikle başlamalı”

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Avrupa Komisyonu yetkilileri ile birlikte, şehrin kanalizasyon şebekesi üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan onarım çalışmalarının hukuki boyutlarını gözden geçirdi.

Yayın Tarihi: 25/08/15 18:56
okuma süresi: 1 dak.
Arter: “Kanalizasyonun tamirat çalışmaları ivedilikle başlamalı”
A- A A+

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Emek İnşaat Şirketi, AB yetkililerinin kapalı devre kamera sistemi (CCTV) aracılığı ile şehrin kanalizasyon sisteminde yaptırmak istedikleri görüntüleme işleminin yapılmaması için mahkemeden ara emri almıştı.

Gelinen noktada Gazimağusa Belediyesi'nin bu konuda daha fazla beklemeye tahammülünün olmadığını ve söz konusu ara emrinin kaldırılarak, teknik olarak yapılması gereken çalışmaların ivedi bir şekilde başlaması gerektiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.