GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediye Başkan Arter'in 30 Ağustos Zafer Bayram'ı mesajı

Gazimağusa Belediye Başkan Arter'in 30 Ağustos Zafer Bayram'ı mesajı

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

Yayın Tarihi: 30/08/15 13:59
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediye Başkan Arter'in 30 Ağustos Zafer Bayram'ı mesajı
A- A A+

"Zaferleri mazisi insanlık tarihiyle başlayan her zaman zaferlerle beraber medeniyet nurları taşıyan kahraman Türk Ordusu'nun ulusu ile birlikte 26 Ağustos günü başlayan, 30 Ağustos'ta doruk noktasına ve 9 Eylül'de de hedefine ulaşan eşsiz zaferinin 93'ncü yıldönümünü gururla kutluyoruz.

Büyük Taarruz esasen birliğini ve bütünlüğünü her şeye rağmen korumuş olan milletimizin muazzam bir ayağa kalkış hamlesi olarak okunmalıdır.

Türk Ulusu'nun maddi ve manevi haklarını ayaklar altına almaya uğraşanların yanında, yabancı güçlerin sırf lütuflarını kazanmak için milli değerlerimizi feda etmeye hazır olanlar da gerekli dersleri ziyadesiyle almışlardır.

30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlık olarak tarihe geçmiştir.

Türk Ulusu Dumlupınar'da haysiyetine, şerefine ve namusuna ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağını destansı bir şekilde göstermiş ve bu vazgeçilmez değerler üzerinde asla oynanamayacağını cihana kanıtlamıştır.

Onurla, kıvançla 93'ncü yıl dönümünü kutladığımız bu zaferin kazanılmasında en önemli etken; zafere olan inancıyla kahraman Türk Ordusu ve onun değerli komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür.

Bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin değerli mensuplarının Silahlı Kuvvetler gününü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet, hayattaki gazilerimize sağlık ve esenlikler dilerim."

İsmail ARTER,

Gazimağusa Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.