GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ülkede bir ilke imza attı

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ülkede bir ilke imza attı

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün ülkemizde bir ilk olarak 29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlediği Plaj Tenisi Turnuvası'nda Çiftler Şampiyonu Mehmet Sonat / Salim Eray, Karışık Çiftler Şampiyonu ise Melin Önkaya / Rasim Ülker çifti oldu.

Yayın Tarihi: 31/08/15 13:07
okuma süresi: 4 dak.
Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ülkede bir ilke imza attı
A- A A+

Serena, Gürpınar, Dans Fm, Powerade, Kocaresi Holiday Resort'un katkılarıyla Kocareis Plajı'nda yer alan turnuvada çift erkeler ve karışık çiftler kategorilerinde 55 sporcu mücadele etti. 100'ü aşan oyuncu sayısı ve kazandıkları şampiyonluklarla son derece başarılı bir grafik çizen tenis Kulübü, organize ettiği turnuvayla plaj tenisini yaygınlaştırma yolunda da önemli bir adım attı.

Yoğun katılımın olduğu turnuvanın final maçları oldukça çekişmeli ve güzel hareketlere sahne oldu. Oynanan ilk final maçı Çiftler Kategorisi'nde Mehmet Sonat / Salim Eray – Mustafa Ülker / Yarkın Kuloğlu arasında gerçekleşti. Mehmet Sonat / Salim Eray çiftinin 6-3 ve 6-2'lik üstünlüğüyle sona eren mücadele sonucunda, Çiftler Şampiyonluğuna uzanan Mehmet Sonat / Salim Eray ikilisi oldu. İkinci final maçı ise Karışık Çiftler kategorisinde Melin Önkaya / Rasim Ülker – Mehmet Sonat / Zehra İmren arasında gerçekleşti. Çok çekişmeli geçen ve 3-6 7-5 10-8 süper t-break seti ile sonuçlanan karşılaşmada Karışık Çiftler Şampiyonu Melin Önkaya / Rasim Ülker çifti oldu. Başhakemliğini Arkın Köseoğlu'nun yaptığı turnuvada başarılı olan sporculara ödülleri Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerimizle tarafından takdim verildi Turnuvanın sponsorlarına da plaket verildi. Kulüp Başkanı Cahit Kasapoğlu, Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve sporcusu olan Fuat Toptemel'e, organizasyonun yapılmasında gösterdiği büyük özveri ve katkılarından dolayı özel olarak teşekkür etti.

Turnuva öncesinde basına konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı açıklamada, Gazimağusa Belediyesi'nin bünyesindeki Tenis Kulübü'nün düzenlediği 1. Plaj Tenisi turnuvasının KKTC'de bir ilk olduğunu, belediyenin Tenis Kulübü'yle her zaman gurur duyduklarını, Gazimağusa bölgesinin güzel plajlarında gençlerin bu sporu yapmasını istediklerini ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Belediye Başkanı Arter, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Tenis Kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Cahit Kasapoğlu, kuzey Kıbrıs'ta ilk kez Plaj Tenisi Turnuvası'nı Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü'nün düzenlediğini, sporcuların plaj tenisine büyük ilgi göstererek kuzey Kıbrıs'ın her tarafından sporcuların turnuvaya katıldığını ifade ederek, kulübe büyük destek veren Belediye Başkanı İsmail Arter'e ve sponsorlara teşekkür etti. Organizasyon için 20 Haziran'dan itibaren büyük emek sarfettiklerini, federayondan tek beklediklerinin ilgi olduğunu ancak Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu'nun tüzüklerinde olmadığı için ilgilenemeyeceğini söylediğini, herkesin yapabileceği bir sporu plaja indirdiklerini, federasyondan daha hassas davranmasını beklediklerini ifade eden Kasapoğlu, Belediye Başkanı İsmail Arter'in de desteğiyle önümüzdeki yıllarda Kıbrıs'ın genelinde de organizasyonlar yapabileceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.