GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Uçanok ve Felek davasında tüm zanlılar cezaevine gönderildi

Uçanok ve Felek davasında tüm zanlılar cezaevine gönderildi

Gazimağusa'da 20 Ağustos tarihinde iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili tutuklanan zanlılar 7 günlük ek tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün teminata bağlanmak maksadıyla Gazimağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarıldılar. Gazimağusa Mahkemesi dünkü duruşmada işinsanı Ali Uçanok ve İsmet Felek davasında önemli bir karar aldı.

Yayın Tarihi: 01/09/15 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Uçanok ve Felek davasında tüm zanlılar cezaevine gönderildi
A- A A+

Geçtiğimiz hafta Gazimağusa mahkemeleri önünde meydana gelen olayların duruşmasında, Uçanok grubundan 9 kişi için cezaevinde 3 ayı geçmemek suretiyle tutukluluk kararı alındı.

Gazimağusa'da dün sabah saatlerinden başlayan olaylı kavgaların teminat duruşmasında ise Ali Uçanok ve adamlarını cezaevine gönderen mahkeme, saat 22:45'te tamamladığı duruşmasında İsmet Felek ve ekibini, yargılanıncaya kadar 90 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderdi.

Mahkemede olayın tahkikat memuru Gazimağusa Polis Karakolu'nda görevli müfettiş muavini Ulaş Ursavaş şahadet vererek, olayla ilgili ayrıntılı bilgi verdi verdi.

Olayın toplumda infial yaratan ciddi bir mesele olduğuna işaret eden Ursavaş, meseleyle ilgili kayıp emareler de olduğunu ve henüz araştırmanın tamamlanmadığını söyledi.

Ursavaş, mahkemeden zanlıların davalarının görüşülmesine değin Merkezi Cezaevi'nde tutuklu kalmalarını talep etti.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer de huzurunda verilen şehadeti dinlediklerini sonra kararını açıklayarak, zanlı bir Özcan Hangün'ün üç ayı, zanlı iki İsmet Felek ile üç Ömer Satıağalar'ın iki ayı diğer zanlılar Cüneyt Arık, Akif Uygur, Mustafa Karakartal, Emirali Bata, Ümit Öztilkiler, Çağrı Kılıç, Halil Güvence ve Adem Sakızcıoğlu'nun bir ayı geçmemek koşuluyla Merkezi Cezaevi'ne gönderilmesine emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.