GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ Rotterdam'da düzenlenecek olan Sosyal Medya Haftası'na katılıyor

DAÜ Rotterdam'da düzenlenecek olan Sosyal Medya Haftası'na katılıyor

Doğu Akdeniz Üniversiresi (DAÜ) 14 – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Rotterdam Sosyal Medya Haftası'na katılıyor. 30 konuşmacının katılacağı Sosyal Medya Haftası'nda devlet,toplum, teknoloji ve iş dünyasında sosyal medya ile yeni medya konuları irdelenecek.

Yayın Tarihi: 05/09/15 14:13
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ Rotterdam'da düzenlenecek olan Sosyal Medya Haftası'na katılıyor
A- A A+

Rotterdam Sosyal Medya Haftası'na yeni programlar açmak ve mevcut programları güncel teknolojiye uygunlaştırmak amacıyla DAÜ adına İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Agah Gümüş ve Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Birim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Raziye Nevzat katılacak.

KKTC'deki ilk Sosyal Medya Birimi olma özelliğini taşıyan DAÜ Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Birimi gerçekleşecek seminerler sonrası eğitim danışmanlığı haline gelen sosyal medya eğitimlerini daha da sürdürülebilir hale getirecektir. 4 gün sürecek olan Sosyal Medya Haftası seminerlerine Avrupa'dan hükümet yetkilileri, sosyal medya uzmanları, üniversite mensupları ve sosyal medyadaki dev şirketlerin yöneticileri katılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.