GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma

Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediyenin şubeleri ve ana binadaki personel ile bayramlaştı. Saat 10:00'dan itibaren belediyenin ana binası dışında hizmet veren kreş, Liman kantarı, demirci ve dülger atölyeleri, Temizlik, Park-Bahçe, Su İşleri ve Bayındırlık Şubeleri'ne giden Belediye Başkanı Arter, personelin kurban bayramını kutladı ve tek tek her personelle bayramlaştı.

Yayın Tarihi: 23/09/15 13:06
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma
A- A A+

Ardından ana binadaki personeli makamında kabul ederek bayramlaşan Başkan Arter, büyük bir aile olarak her çalışanın birbirine destek olarak çalışması ve sinerji içinde verimliliğin sağlanmasının önemine dikkat çekti. "Kurban bayramının tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerken, herkesi canı gönülden kutluyorum" diyen Arter 4 günlük bayram tatili süresince Gazimağusa Belediyesi tüm ekipleriyle hizmetlerine devam edeceğini, herhangi bir acil durumda vatandaşların görevde olan acil ekiplere belediyeyi arayarak rahatça ulaşabileceklerini söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in Kurban Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajı şöyle:

"Dini öneminin yanında toplumsal anlamda kültürel paylaşım ve işbirliğini simgeleyen bayramlar sosyal dayanışma ile insanlar arasındaki bağları güçlendirmesi nedeniyle insancıl duyguların yoğun olarak yaşandığı önemli günlerdir.

Dini inanç gözetmeksizin herkesin benimsemesi gereken evrensel mesajlar içeren bayramların manevi önemi büyüktür. Böylesi manevi günlerde dünyevi hırs ve düşüncelerden uzaklaşılması, dünyada yaşanan şiddet, adaletsizlik, sömürünün son bulması gerektiği ve insanların yardımlaşma anlayışını ve dayanışmayı hayatlarına yerleştirmesi gerekmektedir. Sevinçlerin paylaşıldığı gibi kederde olanların dertlerine ortak olunması bayramın anlamına uygun bir davranış şekli olacaktır. Türkiye'deki terörün en kısa sürede bitmesi ve istikrarın yakalanmasını, ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşması için devlet çatısı altındaki her bireyin ortak anlayış ve sağduyu ile hareket etmesi gibi bir mecburiyetimiz var.

Kurban Bayramı'nın dünyadaki ve ülkemizdeki tüm insanlara huzur, sağlık ve barış getirmesini temenni eder, tüm İslam aleminin ve halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.