GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da Khora Kitap Evi açılıyor

Mağusa'da Khora Kitap Evi açılıyor

Lefkoşa'da beş yıldır faaliyet gösteren Khora Kitap Cafe, Mağusa'da şube açıyor. Suriçi'nde açılacak olan kitap evi, 4 Naim Efendi Sokak Bandabuliya yanında yer alıyor. 14 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da gerçekleşecek olan açılış etkinliğine Mağusalı şair ve yazarlarımız ile tüm kitap severler davet edildi.

Yayın Tarihi: 08/10/15 11:46
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da Khora Kitap Evi açılıyor
A- A A+

Çeşitli konularda yüzlerce kitaba ulaşmak mümkün

Khora Kitap Evi'nde roman, politika, inceleme, felsefe, tarih, bilim, sanat, şiir, yemek kitapları, çocuk kitapları ve daha pek çok türde yüzlerce kitap Mağusalı okurların beğenisine sunuluyor. Ayrıca yerli ve yabancı yazarların eserlerinden oluşan ve Khora Yayınevi'nin bastığı kitapların da yer aldığı Kıbrıs kitapları bölümü, çeşitli ve zengin kaynaklar içermekte. Türkiye'den ve dünyadan kitapların sipariş edilebileceği Khora Kitap Evi'nde, önümüzdeki günlerde yerli ve yabancı şair ve yazarlar ile kitap tanıtımları ve imza günleri gerçekleştirilecek.

Mekana engelsiz girişin de mümkün olduğunu belirten Khora yetkililerinin konu ile ilgili açıklaması ise şöyle:

Tarihi ve kültürel bir dokuya sahip Mağusa'nın dokusuna yakışan bir kitap evi açmanın haklı gururu içerisindeyiz. Yıllardır öğrencilerin ve kent insanının ihtiyaç duyduğu kitapçı artık daha yakınlarında olacak. Lefkoşa'da beş yıl önce açtığımız ve geçen yıllar içinde hem sanatçı ve yazarlarımızın hem de okurların gözde mekanı olan Khora'nın, Mağusa'da da kitap severlerin ilgi odağı olacağını umuyoruz. İmza ve tanıtım etkinlikleri düzenleyerek yazarlarımız ile okurlarımızı bir araya getirme misyonumuzun yanı sıra yayın evimizin beş yıl içerisinde bastığı politikadan şiire çeşitli konularda kırk kitap bulunmaktadır. Tüm bu birikimimizi Mağusa halkıyla buluşturarak ülkemiz yayıncılığına ve edebiyatına katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. 14 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'daki açılış kokteylimize tüm Mağusalıları bekleriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.