GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa'da aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Mağusa'da aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Bu sabah 09:00 sıralarında, Gazimağusa'da, 23 yaşındaki Çağrı Ülker aracı ile Lefkoşa istikametinden, Anıt Çemberine doğru seyrettiği esnada karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan 78 yaşındaki Fezile Balçıner'e çarptı. Ağır yaralanan Balçıner Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Sürücüye yapılan testte ise yüzde 68 alkollü olduğu saptandı. Polisin olayla ilgili açıklaması şöyle:

Yayın Tarihi: 11/10/15 10:46
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa'da aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti
A- A A+

"11.10.2015 tarihinde, 09:00 sıralarında, Gazimağusa'da, Mustafa Kemal Bulvarında, Çağrı ÜLKER (E-23) FD 181 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametinden, Anıt Çemberine doğru %68 miligram alkollü içki tesiri altında dikkatsizce seyrettiği esnada karşıdan karşıya yaya olarak geçmekte olan Gazimağusa'da sakin Fezile BALÇINER'e (K-78) çarpması sonucu bir trafik kazası meydana gelmiştir.

Gazimağusa Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Fezile BALÇINER tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 09:35'de yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.