GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Gelişim Akademisi ile DAÜ Mimarlık Fakültesi sosyal sorumluluk çalışması yaptı

Mağusa Gelişim Akademisi ile DAÜ Mimarlık Fakültesi sosyal sorumluluk çalışması yaptı

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gelişim Akademisi(MGA) ile DAÜ Mimarlık Fakültesi'nin ortaklığında öğrencilerin katılımıyla Gazimağusa'daki parklarda sosyal sorumluluk projesi yapıldı. MGA sporcuları ve öğrenciler, çocukların güvenli ve sağlıklı yaşam alanlarında zaman geçirebilmeleri için sosyal sorumluluk bilinciyle görev üstlenerek parklara fidan dikti, genel temizlik çalışması ve boya işi yaptı. Öğrenciler, Karakol Parkı, Sosyal Konutlar Parkı ve Baykal Park'ında çalışma yaptı.

Yayın Tarihi: 12/10/15 17:20
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Gelişim Akademisi ile DAÜ Mimarlık Fakültesi sosyal sorumluluk çalışması yaptı
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili açıklamasında, DAÜ ile Gazimağusa Belediyesi MGA'nın ortak projesiyle sosyal sorumluluk çalışmasında bulunan gençlerin, çocukların daha sağlıklı ve güvenli alanlarda oyun oynamasına ve daha yaşanabilir bir Gazimağusa yaratılmasına katkı yaptığını söyledi. Arter, gençlerin farklı alanlarda sorumluluk üstlenmesi hedefiyle hareket ettiklerini, gelişime açık bireyler olarak gençlerin bu tür çalışmalarda bulunmalarının önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Arter, Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi olarak gençlerin ve çocuklara daha yaşanabilir, daha refah ve daha güvenli bir çevre sunmak için yaptıkları organizasyonun bir başlangıç olduğunu, önümüzdeki süreçte daha kapsamlı çalışmalar da yapacaklarının altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.