GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Saint Mark Kilisesi Piskoposu DAÜ'yü ziyaret etti

Kıbrıs Saint Mark Kilisesi Piskoposu DAÜ'yü ziyaret etti

Kıbrıs Saint Mark Kilisesi Piskoposu Michael Lewis Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 14/11/15 14:41
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Saint Mark Kilisesi Piskoposu DAÜ'yü ziyaret etti
A- A A+

9 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen söz konusu nezaket ziyaretine Peder Gabriel Amat, Peder Canon Paul Maybury ve Harry Ching ile birlikte gelen Piskopos Lewis, DAÜ'nün hristiyan öğrenci topluluklarına göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Gerçekleştirilen söz konusu nezaket ziyaretinde konuşan Prof. Dr. Osam, DAÜ'nün uluslararası bir üniversite olduğunun altını çizerek DAÜ'de din, dil, ırk ayrımı yapmadan barış içerisinde eğitim ortamının sağlandığını vurguladı. DAÜ'de eğitim alan hristiyan öğrenciler için kilise temin ettiklerinin altını çizen Prof. Dr. Osam, farklı dinlere sahip öğrencilerin ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için DAÜ'nün hertürlü imkanı sağlamaya çalıştığını belirtti.

Ziyarette konuşan Piskopos Lewis, DAÜ'nün hristiyan öğrenciler için temin ettikleri kiliseden memnun olduklarını bildirerek söz konusu kilisenin geliştirilebilmesi için destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Osam, konuklara Kıbrıs'a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulundu. Söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Rektörlük Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Murat Aktuğralı da hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.