GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'nün mimari yarışma projesi için son başvuru tarihi 7 Aralık

DAÜ'nün mimari yarışma projesi için son başvuru tarihi 7 Aralık

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Tasarım Araştırma Merkezi (TASAR) yürütücülüğü ve koordinasyonunda KKTC Cumhurbaşkanlığı, Kıbrıs Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği (KTMMOB), Mimarlar Odası ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilecek olan Muratağa, Atlılar ve Sandallar şehitlikleri için mimari yarışma projesi başvuruları 7 Aralık'a kadar devam edecek..

Yayın Tarihi: 28/11/15 13:30
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'nün mimari yarışma projesi için son başvuru tarihi 7 Aralık
A- A A+

DAÜ'den yapılan açıklamaya göre, yarışma ile ilgili şartname DAÜ Mimarlık Fakültesi'nden temin edilebilir.

Yarışmaya kayıt yaptıranlar, projelerini 11 Ocak 2016 tarihinde teslim etmeleri gerekiyor. 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan jüri değerlendirmesi sonucunda 15 Ocak 2016 tarihinde yarışma sonuçları açıklanacak. 14 Ağustos 2016 tarihine kadar da projenin ilk inşaat etabının tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu mimari yarışma projesi ile ilgili detaylı bilgiye http://masanitmezaryarismasi.emu.edu.tr/ internet adresinden veya 630 13 46 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.