GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı

Gazimağusa Belediyesi temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı

Gazimağusa Belediyesi, şehrin temizliğinin eksiksiz bir şekilde sağlanması için mezarlıklardan başlamak üzere temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yayın Tarihi: 28/01/16 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı
A- A A+

Parklarda ve çemberlerdeki peyzaj çalışmaları ve rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarına ek olarak şehrin her noktasının daha temiz olması ve yağışlardan dolayı büyüyen otların temizlenmesi için ekipler ot temizliği yapmaya başladı. Küçüklü büyüklü tüm atıkları kaldırmak için her bölgede periyodik olarak devam eden temizlik çalışmalarıyla birlikte belediyenin motorlu ve yaya ekiplerinin mezarlıklardan başladığı ot temizliği, yarı yıl tatiline girecek okullarda ve bölgelerde devam edecek.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili açıklamasında, Gazimağusa'da rutin olarak verilen temizlik hizmetlerinin yanında çevrenin daha temiz olmasının sağlanması için her bölgenin eksiksiz olarak otlardan temizleneceğini söyledi. Şehrin sokaklarının hem temizlik araçları kullanılarak hem de yaya ekiplerle temizlendiğini söyleyen Arter, Park-Bahçe Şubesi'nin peyzaj çalışmalarının da daha güzel bir Mağusa hedefiyle devam ettiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.