GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimausa'da 1. Metal Ayrıştırma etkinliği

Gazimausa'da 1. Metal Ayrıştırma etkinliği

30 Ocak Cumartesi sabah saat 08:00'de Mağusa Belediyesi'nin, Tuzla bölgesindeki tesislerinde düzenlenecek olan "Gazi Mağusa 1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği" sırasında saat 08:30'da etkinliğe katılacakların basınımıza yönelik açıklamalar yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 29/01/16 07:46
okuma süresi: 1 dak.
Gazimausa'da 1. Metal Ayrıştırma etkinliği
A- A A+

Gazi Mağusa Belediye Başkanı Sayın İsmail ARTER'in de katılacağı etkinlikte Yeşil Barış Hareketi, "Her Daim Dostlar", MAGEM, Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği ve "Do-re-mi Sanat Akademisi" de yer alacaktır. Bu örgütlerin katkıları ile alüminyum, çelik ve diğer metallerin ayrıştırılması hedeflenen etkinlik çevreye duyarlı herkese açıktır.

Etkinliğimiz sırasında basın mensuplarının Ayrıştırma eyleminin çeşitli aşamalarını görüntülemek ve ayrı röportajlar almak için fırsatları olacaktır.

Teneke Çocuk'u çevre adına hep birlikte büyütürken, tedavi gören çocuklarımıza da umut olan "Gel, ayrıştır, cihaza dönüşsün" sloganı ile yürüttüğümüz projemize basınımızın desteğini bekliyoruz.

Saygılarımla,

Tuğberk KAYA
Yeşil Barış Hareketi
Kurumsal İletişim Sorumlusu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.