GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu "Kanaviçe" oyununun prömiyerini gerçekleştirdi

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu "Kanaviçe" oyununun prömiyerini gerçekleştirdi

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu, Kanaviçe oyununun prömiyer gösterimini dün akşam Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirdi. Vişne Bahçesi ve Dullar oyunundan sonra Turgut Özakman'ın kaleme aldığı İlke Susuzlu'nun yönettiği komedi oyunu Kanaviçe ile perdelerini açan Gazimağusa Belediyesi Tiyatrosu, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Yayın Tarihi: 19/04/16 15:38
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Belediye Tiyatrosu "Kanaviçe" oyununun prömiyerini gerçekleştirdi
A- A A+

Oyunda, Tutku Kahveci, Refet Şeker, Zemzem İnce, Melek Ürüncüoğlu, Ceyda Altınbaş, Hüseyin Tekbıyık rol alırken teknik yönetmenliği Tülin Susuzlu yaptı.

Oyunda günlerini konakta kanaviçe işleyerek geçiren, birisi kısa süren bir evlilikten sonra kocasını yitirmiş, ikisi hiç evlenmemiş yaşama sırtlarını dönmüş üç yaşlı kız kardeş ile konaktaki bu tutucu ve bağnaz çemberi kırmaya çalışan genç kızın öyküsü anlatıldı. Genç kızın annesi ve teyzelerinin baskısından kurtulmanın yollarını ararken yaşadığı komik olayların konu edildiği oyun her anında izleyenleri güldürdü.

Kanaviçe Oyunu, 22, 25 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde saat 20:00'de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Oyun için rezervasyon yaptırmak isteyenler 0548 8166040 numaralı telefonu arayabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.