GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Ataoğlu, Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Ataoğlu, Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Atağolu, bu sabah Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 27/04/16 15:14
okuma süresi: 2 dak.
Ataoğlu, Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Çeşitli konularda görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, bakan ve başkan açıklamalarda bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanın İsmail Arter, öncellikle sayın bakanın ziyaretinden memnun ve mutlu olduğunu belirtti. Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu'yla milletvekili olduğu zamandan beridir devamlı temas ve istişare halinde olduklarını söyleyen Arter, sayın bakanın bu yüzden belediyenin devam eden projeleri hakkında bilgi sahibi olduğunu, bunun da belediye için bir avantaj olduğunu vurguladı. İsmail Arter, Belediye ve Turizm ve Çevre Bakanlığı'nın bundan sonra birlikte yapacağı çalışmalarda kendilerini daha güvenli hissedeceklerini belirtti. Arter, Sayın Bakan'a da yeni görevinde başarılar diledi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise yaptığı açıklamada, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in geçen süre içinde yapmış olduğu çalışmaları çok yakından takip ettiğini belirti.

Turizm ve Çevre Bakanı olarak, İsmail Arter'in özellikle şehircilik ve çevre konusunda başlattığı projeleri destekleyeceklerini belirten Ataoğlu, bu desteğin ayni zamanda Gazimağusa halkına da bir destek olacağını vurguladı. Fikri Ataoğlu, İsmail Arter'in bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yanında olduklarını belirterek, Gazimağusa için yaptıklarından dolayı teşekkür ettiğini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.