GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Arter, Maraş ve Karakol Mahalleleri'ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Arter, Maraş ve Karakol Mahalleleri'ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Maraş'ta Kombos Meydanı'nda yapımına yeni başlanan Park Düzenleme çalışmasını ve Karakol Bölgesi'nde düzenleme yapılacak sahil şeridini ziyaret ederek yerinde inceleme yaptı.

Yayın Tarihi: 02/05/16 15:14
okuma süresi: 3 dak.
Arter, Maraş ve Karakol Mahalleleri'ndeki çalışmaları yerinde inceledi
A- A A+
Maraş Bölgesi'nde merkezi konumda bulunan Kombos Meydanı olarak bilinen parkın bütünüyle düzenlenmesi için başlayan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Arter, kötü durumda olan parkıyenilerken bölgedeki trafik akışının düzenlenmesi için de çalışma yapacaklarını söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in ziyaret ettiği diğer nokta olan deniz ile yeşil dokunun birleştiği Mogabgap Çukuru olarak bilinen Karakol'daki sahil şeridinde, halkın hem denizden hem de yeşil alanlardan faydalanabileceği şekilde düzenleme yapılacak.

Şehir genelinde atıl durumda olan yeşil alanları halkın kullanımına sunma temel hedefiyle hareket eden Gazimağusa Belediyesi, serbest liman ile Gülseren Gazinosu arasındaki sahil şeridinin yeşil dokuyla birlikte halkın kullanımına sunulmasına son derece önem veriyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili açıklamasında, Maraş Bölgesi'nin Kombos Meydanı diye bilinen büyük meydanındaki parkın Maraş'a yakışmadığını, hem bölgeyi bayındır hale getirmek hem de insanların kullanabileceği bir meydan yaratmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Arter, serbest liman ile Gülseren Gazinosu arasındaki sahil şeridinde ise kapsamlı çalışmanın başlayacağını ve bölgede denizle birlikte ağaçlık alanı halkın kullanabileceği bir duruma getireceklerini söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, diğer projelerle ilgili de bilgi vererek, hem kaldırım hem aydınlatma işlerini kapsayacakSalamis Yolu Düzenleme Projesi'nin büyük bir proje olduğunu, imar ve trafikle ilgili çalışmalar da içerecek projeyle Salamis Caddesini Gazimağusa'ya yakışan bir caddeye dönüştüreceklerini söyledi. Gazimağusa turizmine büyük katkısı olacak Hendek Düzenleme Projesi için ise en önemli aşama olan Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldıklarını aktaran Arter, projenin uyumlu bir çalışma ile ihale aşamasına geldiğini, diğer büyük projelerden olan Perşeme Pazarı'nın da ihale aşamasında olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.