GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa halkı Karakol Bölgesi'nde denizle buluşuyor

Gazimağusa halkı Karakol Bölgesi'nde denizle buluşuyor

Gazimağusa Belediye Karakol Bölgesi'ndeki sahil şeridinin halkın kullanımına sunulması hedefiyle temizlik çalışmalarına başladı.

Yayın Tarihi: 03/05/16 15:31
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa halkı Karakol Bölgesi'nde denizle buluşuyor
A- A A+
Gazimağusa Belediye Karakol Bölgesi'ndeki sahil şeridinin halkın kullanımına sunulması hedefiyle temizlik çalışmalarına başladı. Serbest Liman ile Gülseren Gazinosu arasındaki Mogabgap Çukuru olarak bilinen Karakol'daki sahil şeridinde başlatılan çalışmayla halkın hem denizden hem de yeşil alanlardan faydalanabileceği şekilde düzenleme yapılacak. Şehir genelinde atıl durumda olan yeşil alanları halkın kullanımına sunma temel hedefiyle hareket eden Gazimağusa Belediyesi, yaz sezonu öncesinde Karakol'daki sahil şeridini yeşil dokuyla birlikte halkın nefes alabileceği ve deniz kenarında vakit geçirebileceği bir yere dönüştürmeyi hedefliyor.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuyla ilgili açıklamasında, Gazimağusa'nın Karaköl Bölgesi'nde serbest liman ile Gülseren Gazinosu arasında denize açılan tek nokta olan bölgenin yıllardır el değmediği için çöplük haline gelen bir bölge olduğunu, temizlik çalışmasıyla başlayan projeyi hayata geçireceklerini ve insanların denize ulaşımı ve bölgeyi kullanabilmesi için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Arter, Gazimağusa halkını Karakol Bölgesi'nde denizle kavuşturacak projeyi kapsamlı olarak ele alacakları için halkın rahatça kullanabileceği bir bölge yaratacaklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.