GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Bahar Festivali yarın başlıyor

DAÜ Bahar Festivali yarın başlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali yarın saat 17.00'de kortej yürüyüşüyle başlıyor.

Yayın Tarihi: 17/05/16 18:42
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Bahar Festivali yarın başlıyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bahar Festivali yarın saat 17.00'de kortej yürüyüşüyle başlıyor.

DAÜ'den yapılan açıklamaya göre, Mağusa Gençlik Akademisi önünden hareket edip, üniversite kampüsü içerisinde tamamlanacak kortej yürüyüşünün ardından saat 19:00'da Festival Alanı'nda resmi açılış yapılacak.

22. DAÜ Bahar Festivali'nin ilk günü saat 14:30'da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü ve Çocuk Hakları Kulübü tarafından organize edilen "Çocuk ve Duygusal Şiddet" konulu panel gerçekleşecek. Aynı gün saat 20:30'da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda Süleyman Ergüçlü, Mete Tümerkan ve Rasıh Reşat'ın katılacağı "Çeşitliliğin Güçlenmesinde Medyanın Rolü" konulu panel yapılacak.

İlk günün akşamı 21:30'da DJ Ümit Akdeniz'in performansının ardından, DAÜ Stadyumu'nda Rachid Taha konseri yer alacak.

Festivalde yarın ayrıca Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı'nda Tavla Turnuvası, Mimarlık Fakültesi Seramik Atölyesi'nde "Heykel ve Atık Malzemelerin Dönüştürülmesi" atölye çalışması yapılacak.

DAÜ Güzel Sanatlar Kulübü'nün VI. Sanat Buluşması, Matematik Kulübü Go-Sudoku-Dama ve Rubik Küp Oyunları, ultrAslan DAÜ Kulübü'nün Pankart Boyama Yarışması, Genetik Kulübü'nün DNA İzolasyonu etkinliği ve DAÜ Arama Kurtarma Kulübü Harnes ve Bayrak İnişi gösterisi de ilk gün gerçekleşecek.

22. Bahar Festivali kapsamında kurulacak 2. Sahnede ise yarın saat 19:00'dan itibaren İki Toplumlu Folklor Gösterisi, Zumba Şov, "The Consonants" Grubu Konseri, Uluslararası Öğrenci Toplulukları gösterileri, Rookfour +1 Grup Konseri ve DAÜ Müzik Kulübü performansı yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.