GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazeteci yazar Ayşe Arman DAÜ'de söyleşiye katıldı

Gazeteci yazar Ayşe Arman DAÜ'de söyleşiye katıldı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ayşe Arman, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 22. Bahar Festivali kapsamında söyleşiye katıldı.

Yayın Tarihi: 21/05/16 16:29
okuma süresi: 2 dak.
Gazeteci yazar Ayşe Arman DAÜ'de söyleşiye katıldı
A- A A+

DAÜ'den verilen bilgiye göre, önceki gün saat 16.30'da, Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda gerçekleşen söyleşide Arman, DAÜ'lülerle söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşisine 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak başlayan Arman, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarından bahsederek, gençlerin ülkenin geleceği olduğuna vurgu yaparak, Atatürk'ün yolunda ilerlemeleri gerektiğini söyledi.

Ardından son yıllarda hızla artan kadın cinayetlerine değinen Arman, kadınların yaşadıkları zorluklardan, geçmişte ve bugün kadının toplumdaki yerinden, tecavüz olaylarından ve toplumun kadınlara bakış açısından sözetti.

Kuzey Kıbrıs'ı çok beğendiğini, DAÜ'ye hayran kaldığını vurgulayan Arman, öğrencilere böyle bir ülkede ve böyle bir üniversitede eğitim aldıkları için çok şanslı olduklarını vurguladı.

Arman, söyleşisinin ardından DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette DAÜ hakkında bilgi alan Arman'a Prof. Dr. Osam tarafından teşekkür plaketi ve Kıbrıs'a özgü ipek kozasından pano takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.