GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Gazimağusa'da Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele yürüyüşü yapıldı

Gazimağusa'da Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele yürüyüşü yapıldı

Gazimağusa'da uyuşturucuya karşı toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla, Gazimağusa Belediyesi ve Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu işbirliğinde "Aklını Kullan, Madde Kullanma" sloganıyla "Uyuşturucu İle Mücadelede El Ele" yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 23/06/16 10:08
okuma süresi: 3 dak.
Gazimağusa'da Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele yürüyüşü yapıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Gazimağusa Belediyesi ve Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu İşbirliğinde "Uyuşturucu İle Mücadelede El Ele" yürüyüşü dün gerçekleştirildi.

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Gazimağusa Belediyesi işbirliğinde Zafer Anıtı'ndan başlayan yürüyüş kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Mağusa Gelişim Akademisi Tesisi'nde gerçekleşen etkinlikte sokak basketbolu turnuvası ve kangoo jumping gösterisi de yapıldı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Doç. Dr. Sibel Dinçyürek etkinlikte birer konuşma yaptılar.

Etkinlikte uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına destek vermeye devam edileceğine, sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla uyuşturucuya karşı toplumsal duyarlılığın artırılmasının hedeflendiğine dikkat çekildi.

ARTER: "BU FELAKETİ ÖNLEYEBİLİRİZ"

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikte yaptığı konuşmada;''Hedef kitle gençlerdir ve bu konuyla ilgili aileler ve bireyler gerekli hassasiyeti göstermeli, aksi takdirde çok büyük sıkıntılar yaşanmaya devam edecektir'' dedi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'yla etkinlikler dışında da temas kurduklarına dikkat çeken Arter konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Bu çalışmanın iki bacağı vardır; biri bu felaket gelmeden yapılacak olanlar, diğeri ise nasıl tedavi edeceğimiz konusudur ve tedavi aşaması en zor olanıdır. Eğer, madde bağımlılığına karşı gerekli önlemler sivil toplum örgütleri, belediyeler ve aileler tarafından alınırsa bu felaketi önleyebiliriz. Biz belediye olarak, gençlerimizin boş zamanlarını doldurabilecek aktiviteler düzenleyip sosyal ve kültürel faaliyetlere sağlayacağımız imkanlarlatoplumumuzu bu felaketlerden koruyabiliriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.