GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Cemaat'in Mağusa'daki yurdu, darbe gecesi boşaldı

Cemaat'in Mağusa'daki yurdu, darbe gecesi boşaldı

Gazimağusa'da Dumlupınar mahallesinde bulunan bir öğrenci yurduna önceki gün Fettullah Gülen'e ait olduğu için apar topar boşaltıldı.

Yayın Tarihi: 22/07/16 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Cemaat'in Mağusa'daki yurdu, darbe gecesi boşaldı
A- A A+
MHA'nın haberine göre Gazimağusa'da Dumlupınar mahallesinde bulunan bir öğrenci yurduna önceki gün Fettullah Gülen'e ait olduğu için apar topar boşaltıldı.?

Yurdun yakınında oturan bir vatandaş 15 temmuz günü saat 12:00 saatlerinde burası tamamen öğrenciler ile dolu olduğunu ancak bir anda boşaldığını kapılarının ilk kez kapalı olduğunu gördüklerini belirtti.?

Görgü tanıklarının verdikleri bilgilere göre 15 Temmuz öğle saatlerinde bir koşuşturmanın başladığını ancak ne olduğunu kestiremediklerini de belirten mahalle sakinleri, daha sonra yurtta kalan bir çok öğrencinin yurdu terk ettiğini çok azının yurtta kaldığının onların da 16 Temmuzda yurttan ayrıldıklarını belirttiler. Yurdu camlarının açık ve terk edilmiş olarak gördüklerini söylediler.? Mahalle sakinleri kendilerini çekim yapmamamızı özellikle istediler.?

İlgili yurdun Fetullah Gülen cemaatine bağlı olduğu ve Gülen'in Mağusa'daki hücre evlerinden biri olduğu gerekçesi ile operasyon düzenlendiği de iddia edildi. ?Görüntülerde de görüldüğü üzere yurdun tamamen boş ve terkedilmiş olduğu görülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.