GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Güçlü ve samimi yorumuyla Koray Avcı Mağusa Festivali'nde

Güçlü ve samimi yorumuyla Koray Avcı Mağusa Festivali'nde

20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, yarın (25 Temmuz) saat 21:30'da Salamis Antik Tiyatro'da güçlü ve samimi yorumlarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kora Avcı konseriyle devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/07/16 12:23
okuma süresi: 1 dak.
Güçlü ve samimi yorumuyla Koray Avcı Mağusa Festivali'nde
A- A A+
20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, yarın (25 Temmuz) saat 21:30'da Salamis Antik Tiyatro'da güçlü ve samimi yorumlarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kora Avcı konseriyle devam ediyor. Uzun yıllar hem yurt içinde hem yurt dışlında sokakta performans mekanlarında konserler veren Koray Avcı, samimi ve güçlü yorumlarıyla festival seyircisini coşturmaya geliyor.

Festival kapsamında, 25 Temmuz'da Salamis Antik Tiyatro'da Koray Avcı konseri, 26 Temmuz'da Othello Kalesi'nde Süleyman Akosman A Chunk Of Funk konseri, 28 Temmuz'da ise Salamis Antik Tiyatro'da Los Vivancos Flamenco Topluluğu etkinliklerinden sonra, ertelenen Volkan Konak Konseri 1 Ağustos tarihinde yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.