GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Uyuşturucu ile mücadele için "Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi"

Uyuşturucu ile mücadele için "Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi"

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun yürüttüğü uyuşturucu kullanımını önleme ve farkındalık çalışmaları çerçevesinde Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Haftası etkinlikleri kapsamında Lefkoşa'da açılan "Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi", bu kez Gazimağusa'da sanatseverlerin izlenimine sunulacak.

Yayın Tarihi: 16/08/16 11:30
okuma süresi: 1 dak.
Uyuşturucu ile mücadele için "Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi"
A- A A+
Sergi, Gazimağusa Belediyesi'nin katkılarıyla bugün saat 18.30'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde açılacak.

Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün himayelerinde açılacak olan sergi 23 Ağustos'a kadar izlenebilecek.

"Fırçalarla Yaşama Dönüş Sergisi", Nilgün Güney Atölyesi grubu ve iyileşmekte olan madde bağımlısı gençlerin 3 aylık sürede birlikte hazırladıkları ortak eserlerden oluşuyor.

Sergi ilk olarak Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün himayelerinde 28 Haziran'da Lefkoşa'da İsmet Vehit Güney Sergi Salonu'nda açılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.