GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Gazimağusa'da düzenlenen 'Plaj tenis turnuvası' tamamlandı

Gazimağusa'da düzenlenen 'Plaj tenis turnuvası' tamamlandı

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ile Tenis Federasyonu ve Gönyeli Tenis Kulübü'nün ortaklaşa organize edilen "Plaj Tenis Turnuvası" önceki gün oynanan final maçları ile tamamlandı.

Yayın Tarihi: 29/08/16 17:11
okuma süresi: 3 dak.
Gazimağusa'da düzenlenen 'Plaj tenis turnuvası' tamamlandı
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ile Tenis Federasyonu ve Gönyeli Tenis Kulübü'nün ortaklaşa organize edilen "Plaj Tenis Turnuvası" önceki gün oynanan final maçları ile tamamlandı.
"Edip Elektronik Plaj Tenisi Turnuvası" adı altında gerçekleştirilen turnuva, Çiftler, Karışık Çiftler ve Minikler olmak üzere 3 kategoride yapıldı. Kocareis Plajı'nda gerçekleştirilen plaj tenis turnuvasına ilgi yüksek olurken, turnuvaya 56 takım katılarak kıyasıya mücadele ederken, seyircilerde keyfili zaman geçirmenin keyfini yaşadı. Üç gün boyunca devan eden Plaj Tenis turnuvasında grup maçları, çiftler, karışık çiftler ve minikler kategorilerinde toplamda 110 maç yapıldı. "Edip Elektronik Plaj Tenisi Turnuvası" final karşılaşmalarında çiftlerde Mehmet Sonat-Yarkın Kuloğlu, karışık çiftler Saadet Aktuğlu-Mehmet Sonat, miniklerde ise Meril Sonkın-Ceren Yılmaz şampiyon oldu. Turnuvada çiftler alt grupta Hüseyin Kansu-Mehmet Özcafer, karışık çiftler alt grup Esra Halkın-Salin Eray, minikler alt grupta Ege Kurt-Batur Evre şampiyon oldu. Ayrıca tenis severler Mustafa Ülker'in organizasyonu ile "Tenis Survivor"ın finallerini de gerçekleştirildi. "Tenis Survivor"ın finalinde Tahir Eray, rakibi Rasim Ülker'i mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.13 yaş altı sembol oyunun birincisi Barkan Uzun, 13 yaş üstü sembol oyunun birincisi ise Mustafa Zorba oldu.
Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ile Tenis Federasyonu ve Gönyeli Tenis Kulübü'nün ortaklaşa organize ettiği "Plaj Tenis Turnuvası" final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, turnuvaya sponsor olan firmalara plaketleri Tenis Federasyon başkanı Saffet Barutçu, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Cahit Kasapoğlu, Gönyeli Tenis Kulübü asbaşkanı Zeka Yılmaz, Girne Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Demet Onurhan, Lefkoşa Şehir Kulübü başkanı Özge Samioğlu, ana sponsor Edip Elektronik direktörü Ayşe Edip, Selen Baybars, Fuat Toptemel tarafından verildi.
"Edip Elektronik Plaj Tenisi Turnuvası"nda dereceler şöyle :

Çiftlerde

1.Mehmet Sonat-Yarkın Kuloğlu

2.Zeka Başe-Yenal Esenel

Karışık Çiftler

1.Saadet Aktuğlu-Mehmet Sonat

2.Melin Önkaya-Rasim Ülker

Miniklerde

1.Meril Sonkın-Ceren Yılmaz

2.Elçin Özbilen-Gökhun Gazioğlu

Çiftler Alt Grupta

1.Hüseyin Kansu-Mehmet Özcafer

2.Ahmet Gazioğlu-Amaç Ozanlar

Karışık Çiftler Alt Grup

1.Esra Halkın-Salin Eray

2.Selen Baybars-Hasan Baybars

Minikler Alt Grup

1.Ege Kurt-Batur Evre

2.Çise Tuğcu-Yağmur Kurt

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.