GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma

Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediyenin şubeleri ve ana binadaki personel ile bayramlaştı.

Yayın Tarihi: 09/09/16 15:36
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi'nde bayramlaşma
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, belediyenin şubeleri ve ana binadaki personel ile bayramlaştı. Belediyeninana binası dışında hizmet veren şubelerini dolaşarak tek tek her personelle bayramlaşan Belediye Başkanı İsmail Arter, ardından ana binadaki personeli kabul ederek bayramlaştı.

9 günlük bayram tatili boyunca Gazimağusa Belediyesi'nin tüm ekipleriyle hizmetlerini aksatmadan sürdüreceğini ifade eden Arter, herhangi bir acil durumda vatandaşların görevde olan acil ekiplere belediyeyi arayarak rahatça ulaşabileceklerini söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Kurban Bayramı ile ilgili yaptığı konuşmada9 günlük kurban bayramı tatilinin başlamak üzere olduğunu, hizmetlerin aksamaması için gerekli tedbirleri aldıklarını, kurban kesimlerinden çıkan atıkların organize ettikleri ekiplerle süratle alınacağını ifade ederek, ziyaret edilecek yerlerden olan mezarlıklarda da gereken önlemlerin alındığını söyledi. Mezarlıklarla birlikte yeni eğitim yılına başlayacak olan okulların da temizlendiğini sözlerine ekledi.

Tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve sağlık içinde geçirmelerini temenni eden Belediye Başkanı İsmail Arter, tüm halkın Kurban Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.