GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mücahit Komutanları Derneği Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür belgesi takdim etti

Mücahit Komutanları Derneği Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür belgesi takdim etti

Mücahit Komutanları Derneği, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Yayın Tarihi: 24/10/16 15:26
okuma süresi: 2 dak.
Mücahit Komutanları Derneği Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür belgesi takdim etti
A- A A+
Mücahit Komutanları Derneği, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret ederek derneğe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Dernek Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş beraberindeki heyetle makamında ziyaret ettikleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'le dernek ve Gazimağusa hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernekle sık sık görüşmelerine rağmen hem Gazimağusa hem genel konularla ilgili bir araya gelip etraflı görüş alışverişi de yaptıklarını söyledi. Derneğin yaptığı çalışmalara katkı koyduklarını, toplumsal anlamda yapılan işlere destek olmaya devam edeceklerini belirten Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha tekrarladı.

Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş de derneğe gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı belediye başkanı İsmail Arter'e teşekkür belgesi verdiklerini ifade ederek, derneğin çalışmalarına ilgi gösteren Başkan İsmail Arter'le çeşitli konularda görüşlerini paylaştıklarını ve katkı koymaya çalıştıklarını belirtti. Ergüneş, Başkan Arter'i 27 Ekim'de yapacakları Mücahit Komutanlarını Anma Törenine davet ederek, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.