GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in daha önce ziyaret ettiği GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım'in iade-i ziyaretinde GKK Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan da hazır bulundu.

Yayın Tarihi: 22/02/17 14:07
okuma süresi: 2 dak.
GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti
A- A A+
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in daha önce ziyaret ettiği GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım'in iade-i ziyaretinde GKK Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan da hazır bulundu. Belediye Başkanı İsmail Arter'in makamında gerçekleşen görüşmede, Başkan İsmail Arter ile Tümgenerel Yılmaz Yıldırım kentle ilgili genel konularda görüş alışverişinde bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım'in ziyaretinden dolayı büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğunu ifade ederek, genel konularda görüş alışverişinde bulunacakları Tümgeneral Yılmaz Yıldırım'ın Gazimağusa ile ilgili tecrübeye dayalı görüşlerini dinlemenin kendilerine büyük fayda sağlayacağını ifade etti. Belediye başkanı İsmail Arter, belediyenin yaptığı çalışmalarda Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile sürekli temas halinde olduklarını da sözlerine ekleyerek, ziyaret için teşekkür etti.

GKK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ise konuşmasında, Belediye Başkanı İsmail Arter'e hem iade-i ziyarette bulunduklarını hem de Gazimağusa'ya verdiği büyük hizmetlerden dolayı kendisini tebrik etmek için belediyeye geldiklerini ifade ederek ederek, Gazimağusa'yı çok sevdiklerini söyledi. Tümgeneral Yıldırım, belediyenin yapacağı çalışmalara GKK olarak ne gibi katkılar yapabileceklerini de konuşacaklarını ifade etti.

Ziyaretin hatırası olarak Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Belediye Başkanı İsmail Arter'e plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.