GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Battaniye tüplü sobaya temas etti, yangın çıktı

Battaniye tüplü sobaya temas etti, yangın çıktı

<p>Dün akşam saat 22:00 sıralarında Gazimağusa'da, Işıldar Sokak üzerinde Lüvey Kesmen'in kalmakta olduğu ikametgahın salon kısmında, koltuk üzerinde uyuduğu sırada, üzerine örtülü battaniyenin yanmakta olan tüplü sobaya temas etmesi sonucu bir yangın meydana geldi.</p>

Yayın Tarihi: 26/02/17 09:13
okuma süresi: 1 dak.
Battaniye tüplü sobaya temas etti, yangın çıktı
A- A A+

Dün akşam saat 22:00 sıralarında Gazimağusa'da, Işıldar Sokak üzerinde Lüvey Kesmen'in kalmakta olduğu ikametgahın salon kısmında, koltuk üzerinde uyuduğu sırada, üzerine örtülü battaniyenin yanmakta olan tüplü sobaya temas etmesi sonucu bir yangın meydana geldi. Lüvey Kesmen yangından yara almadan kurtuldu.

Yangın sonucu oda içerisinde bulunan dörtlü koltuk takımı, 1 adet halı, 1 adet tüplü soba, 1 adet klima iç ünitesi, 1 adet plazma televizyon ile Fatma Kesmen'e ait bayan çantası ve içerisinde bulunan şahsi evraklar ile 1 adet fotoğraf makinesi tamamen yanarak zarar gördü.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.