GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

İçişleri Bakanı Kutlu Evren Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı Kutlu Evren Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti

İçişleri Bakanı Kutlu Evren Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter ile bir görüşme yaptı.

Yayın Tarihi: 22/03/17 14:44
okuma süresi: 2 dak.
İçişleri Bakanı Kutlu Evren Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti
A- A A+
İçişleri Bakanı Kutlu Evren Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter ile bir görüşme yaptı. İçişleri Bakanı Kutlu Evren'in beraberindeki heyetle Belediyeyi ziyaretinde Bakanlık ve Belediye arasında sürekli olarak devam eden istişarenin devamı olarak yerel yönetimler konularının konuşulduğu belirtildi. Ziyarette Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı da hazır bulundu. Ziyaretin ardından Bakan Evren, Belediye Başkanı İsmail Arter'in de katılımıyla bölge muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, İçişleri bakanı Kutlu Evren'in Gazimağusa'yı ve belediyeyi ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, sürekli var olan istişare ve iletişimin ötesinde bakanla yüz yüze görüşerek hem Gazimağusa'nın hem ülkenin sorunlarını konuşma fırsatı bulduklarını söyledi ve ziyaret için teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Kutlu Evren ise Gazimağusa'ya yaptığı ziyarette, hem sürekli istişare içinde oldukları Gazimağusa Belediyesi'ni hem kaymakamlık ve bakanlığa bağlı daireleri ziyaret ettiklerini ifade ederek, Gazimağusa'nın kendileri için çok önemli bir kent olduğunu, sürekli iletişim halinde olduklarını ancak yerel yönetimlerin konuşulacak çok konusu olduğunu söyledi ve karşılıklı istişare ederek çalışmaları idame ettireceklerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.