GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Evinde hint keneviri ve kokainle yakalandı

Evinde hint keneviri ve kokainle yakalandı

Narkotik ekiplerinin ihbar üzerine Ötüken'de yaptığı aramada tasarrufunda hint keneviri ve kokain türü uyuşturucu madde bulunan Muhammet Nur tutuklandı.

Yayın Tarihi: 25/05/17 07:21
okuma süresi: 3 dak.
Evinde hint keneviri ve kokainle yakalandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri önceki gün aldığı bir ihbarı değerlendirerek Ötüken'de düzenlediği operasyonda Muhammet Nur'a ait evde 6 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ile miktarı henüz belirlenemeyen kokain ele geçirdi.

Muhammet Nur " Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile dün İskele Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Aleyhinde soruşturma başlatılan Nur mahkeme emri gereği 2 gün poliste tutuklu kalacak.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Selvili mahkemede verdiği ifadesinde 23 Mayıs tarihinde Ötüken köyünde yaşayan Muhammet Nur'un tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini ve mahkemeden temin edilen arama emri ile aynı gün evinde tespit edilen Nur'un üzerinde ve evinde arama yapıldığını ifade etti.

Zanlı Muhammet Nur'un üzerinde yapılan aramada pantolonun cebinden streç naylona sarılı yaklaşık 3 gram hint heneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Selvili, evin oturma odasında bulunan sehpa üzerinde de streç naylon içinde muhafaza edilen 3 gram hint kenevirinin bulunup emare alındığını açıkladı.

Selvili, Nur'a ait yatak odasında yapılan aramada ise dolap üzerinde tabak içerisinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntılarına rastlandığını belirtti.

Muhammet Nur'un poliste verdiği ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirten Selvili, uyuşturucu maddelerin tetkik ve analizi yapılmak üzere Devlet Kimya Laboraturı'na gönderileceğini söyleyerek alınması gereken ifadeler olması nedeni ile Nur'un 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 GÜN TUTUKLU KALACAK

İddia Makamı adına davayı yürüten savcı tutukluluk süresini 2 gün ile sınırlandırırken, mahkeme zanlı Muhammet Nur'un soruşturma amaçlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.