GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da uyuşturucu içerek aracında fenalaşan Zafer Özkaracan'ın tutukluluk süresi uzatıldı

Mağusa'da uyuşturucu içerek aracında fenalaşan Zafer Özkaracan’ın tutukluluk süresi uzatıldı

Mağusa'da NY 340 plakalı aracında fenalaşan ve öldü sanılarak polis ile ambulansa haber verilmesinin ardından uyuşturucudan fenalaştığı ortaya çıkan zanlı Zafer Özkaracan dün yeniden tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 20/06/17 07:33
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da uyuşturucu içerek aracında fenalaşan Zafer Özkaracan’ın tutukluluk süresi uzatıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da NY 340 plakalı aracında fenalaşan ve öldü sanılarak polis ile ambulansa haber verilmesinin ardından uyuşturucudan fenalaştığı ortaya çıkan zanlı Zafer Özkaracan dün yeniden tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile aleyhindeki polis soruşturması devam eden Özkaracan mahkeme emri ile 4 gün daha poliste tutuklu kalacak.

Olay ile ilgili güvenlik kamerası görüntüsü ve telefon dökümlerini inceleyen polis söz konusu uyuşturucu maddeyi Özkaracan'ın satan şahsın peşinde.

UYUŞTURUCU İÇİP FENALAŞTIĞINI İTİRAF ETTİ

Olayın soruşturmasını yüruüten polis memuru Hasan Selvili, 15 Haziran tarihinde alınan bir bilgide Gülseren yolu Faiz Kaymak kavşağı, yol içinde NY 340 plakalı araç içerisinde zanlı Zafer Özkaracan'ın fenalaştığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı, konu araç içerisinde ise uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunun öğrenildiğini belirtti. Ayni gün olay yerine gidilerek araçta yapılan kontrolde 2 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu belirten Selvili, akabinde hastanede tespit edilerek tutuklanan zanlı Özkaracan'ın uyuşturucu içerek fenalaştığını itiraf ettiğini kaydetti. Zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Selvili, zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.