GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

"Aşıklar Yolu'nda kazalar son bulsun" sloganıyla Her Daim Dostlar Derneği'nden çevre temizliği

"Aşıklar Yolu'nda kazalar son bulsun" sloganıyla Her Daim Dostlar Derneği'nden çevre temizliği

Her Daim Dostlar Derneği, Mağusa'da, "Aşıklar Yolu'nda kazalar son bulsun" sloganıyla, son dönemlerde Aşıklar Yolu'nda artan trafik kazalarına dikkat çekmek amacı ile çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 22/07/17 17:02
okuma süresi: 2 dak.
"Aşıklar Yolu'nda kazalar son bulsun" sloganıyla Her Daim Dostlar Derneği'nden çevre temizliği
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Her Daim Dostlar Derneği dün gerçekleştirdiği etkinlik ile Aşıklar Yolu'nda meydana gelen ve son dönemde artış gösteren trafik azalarına dikkat çekti.

Dün sabah 06:00 sıralarında Çifte Mazgallar önünde toplanan dernek üyeleri, Aşıklar Yolu ve civar bölgenin çevre temizliğini yaptı. Yolda defalarca hendeğe uçan araçlarda yaralanmalar ve ölümlerin olduğunu belirten dernek üyeleri, bu konuda gerekli önlemlerin hayata geçirilmesi talebinde bulundu ve yolun güvenlik sorunun gündeme getirdi.


Torbalar dolusu çöp toplandı

Sabahın erken saatlerinde Çifte Mazgallar önünde bir araya gelen dernek üyeleri güzergah boyunca çevreye atılan atıkları toplayarak onlarca torba çöpü çevreden temizledi. Etkinliklerinde Mağusa'da tarihi duvarlara yazılarak tahribata yol açılan yazılara da dikkat çeken Her Daim Dostlar, geçmiş dönemlerde bu yazıları temizlenmesi yönünde talepte bulunduklarını ancak bazı tarihi yapılarda özellikle Yenikapı'da yazıların temizlenmesi yerine daha da arttığını gözlemlediklerini belirttiler. Dernek üyeleri yol kenarlarında bulunan ve duyarsız vatandaşlar tarafından duvarlarda olduğu gibi boyanarak zarar verilen yol tabelalarını da temizleyip Aşıklar Yolu'nda kazaları önleyici tedbirlerin alınmasını talep ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.