GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Arkadaşlar arasındaki anlaşmazlık kötü bitti

Arkadaşlar arasındaki anlaşmazlık kötü bitti

<p>Mağusa'da iş anlaşmazlığı yüzünden Kemal Dora ile Caner Büyükdoğan arasında çıkan kavgada Büyükdoğan'ın burnunu kırdığı iddia edilen Dora tutuklandı.</p> <p> </p>

Yayın Tarihi: 14/09/17 07:39
okuma süresi: 3 dak.
Arkadaşlar arasındaki anlaşmazlık kötü bitti
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da iş anlaşmazlığı yüzünden Kemal Dora ile Caner Büyükdoğan arasında çıkan kavgada Büyükdoğan'ın burnunu kırdığı iddia edilen Dora tutuklandı.

Bir süreden beri devam eden iş anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan Kemal Dora ile Caner Büyükdoğan önceki Mağusa'da konuşmak için bir araya geldikleri sırada kavga etti. Kavgada burnu kırılan Büyükdoğan hastanelik olurken, polise yapılan şikayet sonrasında Dora tutuklandı. Dün "Vahim zarar" ve " Kanunsuz bıçak taşımak" suçlamaları ile mahkemeye çıkarılan zanlı Dora tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

KENDİNE VE EŞİNE KÜFRETTİĞİ GEREKÇESİ İLE KAVGA ETTİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Kemal Dora ile uzun zaman önce Dora'ya ait oto elektrikçi dükkanında tanışan Caner Büyükdoğan arasında oto elektrik işi sonrasında anlaşmazlık olduğunu ve Büyükdoğan'ın zanlı Kemal Dora ile eşi aleyhinde küfürlü konuşarak zanlıyı taciz ettiğini söyledi. Önceki gün Dora ile Büyükdoğan arasında konuşup anlaşma yönünde telefonda mesajlaşmaların olduğunu belirten polis memuru, iki tarafın anlaşması ile zanlı Dora'nın Caner Büyükdoğan'ın evine gittiğini tartışma sırasında ise zanlının Büyükdoğan'a kafa atarak burnunu kırıp vahim zarara uğrattıktan sonra kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu bıçağı gösterdiğini kaydetti. Zanlının dün tespit edilip tutuklandığını belirten Gökhan Yıldırım, poliste verdiği gönüllü ifadesinde ise tartışma sırasında Caner Büyükdoğan'ın kendisine kafa attığını ve burnunu bu esnada kırmış olabileceğinin yanında Büyükdoğan'ın kendisine bıçak çektiğini iddia ettiğini söyledi. Bölgede kamera kaydı olmadığı için ifadelerin tam olarak teyidinin yapılmadığını söyleyen Yıldırım, olayı gören şahısların da olmadığını, söz konusu bıçağın ise henüz tespit edilmediğini kaydetti. Soruşturmaya zanlının etki etme olasılığının bulunmadığını belirten Yıldırım, Kemal Dora'nın teminata bağlanmasını talep etti.

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak tüm kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının 3 bin TL nakdi teminat ödemesine karar veren Hacımulla, KKTC vatandaşı 1 kişinin 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.