GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Sekiz kişi bir kişiye tuzak kurup sopalarla saldırdı

Sekiz kişi bir kişiye tuzak kurup sopalarla saldırdı

Mağusa'da 8 kişinin kurduğu tuzağa düşen Mehmet Ali Kaplan maskeli şahıslar tarafından sopa ile dövüldü. Polisin başarılı soruşturması ile kısa sürede yakalanan 7 kişi dün mahkemeye çıkarıldı. 1 kişi ise aranıyor.

Yayın Tarihi: 21/09/17 07:33
okuma süresi: 4 dak.
Sekiz kişi bir kişiye tuzak kurup sopalarla saldırdı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi
  • Mağusa'da 8 kişinin kurduğu tuzağa düşen Mehmet Ali Kaplan maskeli şahıslar tarafından sopa ile dövüldü. Polisin başarılı soruşturması ile kısa sürede yakalanan 7 kişi dün mahkemeye çıkarıldı. 1 kişi ise aranıyor.

Mağusa'daev kiralayacakları gerekçesi ile 8 kişi tarafından kendisine tuzak kurulan Mehmet Ali Kaplan önceki akşam feci şekilde darp edildi

Maskeli 3 kişi tarafından ahşap sopalarla dövülen Mehmet Ali Kaplan'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube ekipleri, olaya karıştığını tespit ettiği 7 kişiyi tutukladı.

Olay yerinde yapılan incelemede tespit edilen 3 adet kar maskesini emare alan polis ekipleri kısa süre içerisinde, yürüttükleri soruşturma neticesinde önce maskelerin satıldığı yeri ardından kamera görüntülerinden tuzağı hazırlayan ve Mehmet Ali Kaplan'ı ciddi şekilde darp eden 7 kişiyi tespit etti.

Aralarında 1 kadının bulunduğu 7 tutuklu dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme devam eden soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile 7 zanlının da 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verirken, polis suçla bağlantısı olduğunu tespit ettiği 1 kişiyi daha arıyor.

EVİ KİRALAMA BAHANESİ İLE ÇAĞIRDILAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ersoy Saydağ mahkemede verdiği ifadesinde, 18 Eylül tarihinde saat 20:20 sıralarında zanlı Selin AfraaGönülalan ve Veysel Can Gülege'nin, Orhan Zihni Hoplar'ın teşviki ile Mehmet Ali Kaplan'ı Mağusa'da, Esmerim Sokak'daki Gölbaşı Apartmanı'nda bulunan dairesini kiralayacaklarını söyleyerek Kaplan'ın söz konusu adrese gelmesini sağladıklarını açıkladı. Mustafa Bayır, Erdem Akkaya ve İbrahim Eke'nin daha önceden Orhan Zihni Hoplar ve Cuma Bayır tarafından apartman önündeki kamıçlık alana saklandıklarını belirten Saydağ, Mehmet Ali Kaplan'ın daireden çıktıktan sonra yüzlerine kar maskesi takan Bayır, Akkaya ve Eke tarafından tasarruflarında bulundurdukları ve tecavüzkar alet olan beyzbol sopası ile ciddi şekilde darp edildiğini anlattı.

POLİS MASKELERDEN ZANLILARA ULAŞTI

Polise yapılan şikayet üzerine konu ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonucu 3 adet maske bularak emare aldı. Bulunan maskelerden yola çıkarak yürütülen soruşturma sonucu söz konusu maskelerin Mr. Pound isim iş yerinden satın alındığının tespit edildiğini belirten polis memuru Ersoy Saydağ, iş yerine ait kamera görüntülerinin incelenerek zanlıların tespit edildiğini ve tüm zanlıların mahkemeden temin edilen derdest emri ışığında tutuklandığını açıkladı. Soruşturmanın henüz yeni olduğunu belirten Saydağ, zanlı Cuma Bayır, Mustafa Bayır, İbrahim Eke ve Erdem Akkaya'nın polise gönüllü ifade verdiğini kaydetti. Zanlıların ifadelerinin teyit ve tekziplerinin yapılması gerektiğini söyleyen Saydağ, soruşturma kapsamında incelenmesi gereken kamera görüntüleri v temin edilmesi gereken ifadelerin olduğuna dikkat çekerek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.