GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Eski öğretmenin evine polis baskını

Eski öğretmenin evine polis baskını

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, cinsel güç artırıcı çok sayıda jel ve hap ele geçirildi. Operasyon sonucu 73 yaşındaki Hüseyin Esentaş tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26/09/17 07:15
okuma süresi: 1 dak.
Eski öğretmenin evine polis baskını
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri, dün, bir süredir takip ettikleri 73 yaşındaki Hüseyin Esentaş isimli şahsın evine operasyon düzenledi.

Geçmiş yıllarda öğretmen olduğu öğrenilen Esentaş'ın evinden çıkanlar ise şok etti.

Polisin başarılı operasyonu sonucu Hüseyin Esentaş'ın tasarrufunda, İlaç ve Eczacılık Yasası'na Aykırı cinsel güç artırıcı 189 adet "Cialis" marka jel, 68 adet "Kamagra" marka jel, 160 adet "Vega" marka hap, 1 adet "Decra" marka hap ve 1 adet "Stag" marka geciktirici sprey bulunarak, emare alındı.

Ele geçirilen cinsel güç artırıcı çok sayıda hap ve jelin ardından Hüseyin Esentaş, polis tarafından tutuklanarak aleyhinde soruşturma başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.