GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Burcu Okumuş'u 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Özgür Okumuş'un yargı süreci başladı

Burcu Okumuş'u 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Özgür Okumuş'un yargı süreci başladı

Mağusa'da sokak ortasında eşi Burcu Okumuş'u 5 yerinden bıçaklayarak canice öldüren Özgür Okumuş'un yargı süreci başladı.

Yayın Tarihi: 26/09/17 07:41
okuma süresi: 2 dak.
Burcu Okumuş'u 5 yerinden bıçaklayarak öldüren Özgür Okumuş'un yargı süreci başladı
A- A A+
Nadire BAHADİ

Mağusa'da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, 18 Nisan'da, eşi Burcu Okumuş'u sokak ortasında canice katleden Özgür Okumuş, ilk tahkikat duruşmasının dinlenmesi maksadı ile yargı süreci başladı. Eşini 5 yerinden pek çok kişinin gözü önünde 25.5 santimetre uzunluğundaki bıçak ile ağır şekilde yaraladıktan sonra ölmesine neden olan Okumuş, "Taammüden adam öldürme", "Adam öldürme" ve "Kanunsuz bıçak bulundurmak" davalarından itham edildi. Mağusa Ceza Mahkemesi'nde görüşülmeye başlanan ilk tahkikat duruşmasında ilk tanık dinlenirken, dava mahkemeye sunulacak emare video kayıtlarının izlenmesine olanak sağlanması amacı ile bugüne ertelendi.

ALKOLLÜ İÇKİ ŞİŞELERİ EMARE SUNULDU

İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı Serhan Bundak'ın ilk tanığı Mağusa Adli Şube Amirliği'nde görevli polis memuru Vedat Bilginaylar oldu. Bilginaylar mahkemede verdiği şahadetinde 18 Nisan'da, Adli Şube'de görevde olduğu sırada Mağusa'da meydana gelen "Taammüden adam öldürme" meselesi ile ilgili olarak tahkikatı yürüten polis subayı Serkan Bulak'ın direktifi ile meselede sanığı Özgür Okumuş'un Mağusa'da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Mevlit Apartmanı No: 1 adresindeki ikametgahı için Mağusa Kaza Mahkemesi'ne müracaat ederek arama emri temin ettiğini açıkladı. 13:20 ile 13:35 arasında polis memuru Kemal Şeherli ve polis memuru Hüseyin Osum ile birlikte evde yaptığı aramada mutfak ve salon kısmında bir poşet içinde bulunan 4 adet boş "Efes Extra" marka alkollü içki şişelerini tespit ederek emare olarak aldığını kaydetti. Mahkemeye emare olarak sunulan 4 adet alkollü içki şişesi kayıtlara emare 1 olarak kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.