GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Hırsızlık yapan Onur Tiken ve Ali Canlı yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Hırsızlık yapan Onur Tiken ve Ali Canlı yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Mağusa'da 3 farklı iş yerine girip ve "Tamel Market" isimli iş yerinden hırsızlık yapmakla suçlanan zanlı Onur Tiken ile Ali Canlı aleyhindeki polis soruşturması tamamlandı.

Yayın Tarihi: 14/10/17 10:13
okuma süresi: 3 dak.
Hırsızlık yapan Onur Tiken ve Ali Canlı yargılanmayı cezaevinde bekleyecek
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 18 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında 3 farklı iş yerine girip ve "Tamel Market" isimli iş yerinden çeşitli eşyaları sirkat etmekle suçlanan zanlı Onur Tiken ile Ali Canlı, tutukluluksürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Zanlılar "Ağır bir suç işlemek kasti ile binaya girme", "Sirkat" ve "Mülke tecavüz" suçlamaları ile aleyhlerinde yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından tutuklu yargılanmak üzere hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Zanlı Tiken'in benzeri suçlardan sabıkası var

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Erman Sennaroğlu, zanlı Onur Tiken'in 18 Eylül tarihinde Mağusa'da faaliyet gösteren "Altınşiş Ocakbaşı" isimli restoranın havalandırma penceresini hasar yapmaksızın açıp bir cürüm işlemek kasti ile içeriye girdiğini ve restoran içerisinden hiç birşey almayarak ayni yerden çıkış yaptığının tespit edildiğini anımsattı. Zanlı Onur Tiken ile Ali Canlı'nın 25 Eylül tarihinde ise şu anda faaliyette olmayan "Tamel Market" isimli iş yerinin açık vaziyetteki penceresinden içeriye girip zanlıların 6 paket sigara, 2 adet çikolata, 1 adet şampuan, 3 çift erkek çorabını ve toplam 20 TL madeni parayı sirkat ettiklerini söyleyen Sennaroğlu, zanlı Canlı'nın 27 Eylül tarihinde yine "Tamel Market" isimli iş yerine girerek 1 kutu süt, 2 adet gofret, 1 paket cips ve 2 adet bisküviyi sirkat ettiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Zanlı Onur Tiken'in 6 Ekim tarihinde "Lezzet Dünhyası" isimli restorana girdiğini belirten Sennaroğlu, içeriden hiç birşey alamadan çıktığının tespit edildiğini açıkladı.

Zanlı Onur Tiken'in benzeri suçlardan 10 sabıkası olduğunu,zanlı Ali Canlı'nın ise yine benzeri suçlardan dolayı teminata bağlı olduğunu açıklayan Sennaroğlu, zanlılar aleyhine yürütülen soruşturmanın tamamlandığını her iki zanlının da davaları görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmelerini talep etti.

Mahkeme zanlıların davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek koşulu ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.