GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 3 dak.

Uyuşturucu ile bağlantısı olan 1 kişi aranıyor

Uyuşturucu ile bağlantısı olan 1 kişi aranıyor

Mağusa'da Narkotik ekiplerinin Bedi's ormanlık alanında düzenlediği operasyonda ele geçirilen 30 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Ahmet Yüksel ve Erhan Gür aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Yayın Tarihi: 18/10/17 07:35
okuma süresi: 3 dak.
Uyuşturucu ile bağlantısı olan 1 kişi aranıyor
A- A A+

Mağusa'da Narkotik ekiplerinin Bedi's ormanlık alanında düzenlediği operasyonda ele geçirilen 30 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Ahmet Yüksel ve Erhan Gür aleyhindeki soruşturma devam ediyor

KIBRIS POSTASI - Nadire Bahadi

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesinin aldığı ihbar ışığında Narkotik polislerinin Bedi's ormanlık alanında düzenlediği operasyonda dallar altında zulalanmış vaziyette ele geçirilen yaklaşık 30 gram sentetik cannabionoid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan zanlı Ahmet Yüksel ile Erhan Gür, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamasıyla ilgili aleyhlerinde yürütülen soruşturma yürütülen zanlıların 1 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verirken, daha önce soruşturma amacı ile temin edilen 4 günlük tutukluluk süresinin verimli kullanılmadığı yönünde bulgu yaparak İddia Makamı ve polisi uyardı.

POLİS SORUŞTURMASI TAMAMLANAMADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memur Hasan Derman mahkemede verdiği ifadesinde, 10 Ekim tarihinde alınan bir bilgide Mağusa'daBedi's ormanlık alan içerisinde toprak yol kenarında uyuşturucu madde olduğunun öğrenilmesi üzerine söz konusu bölgenin ziyaret edildiğini ve zulalanmış şekilde poşet içerisinde 10 adet ayrı şeffaf naylonda yaklaşık 30 gr sentetik cannabionoid türü uyuşturucu maddenin tespit edildiğini anımsattı. Bölgede pusu görevine başlandığını söyleyen Derman, ayni gün zanlı Ahmet Yüksel ile zanlı Erhan Gür'ün NU 357 Z plakalı araç ile geldiğini belirtti. Araçta yolcu olarak bulunan zanlı Ahmet Yüksel'in konu araçtan inerek söz konusu poşeti tasarrufuna aldığı esnada suçüstü tespit edilerek tutuklandığını belirten Derman, araç sürücüsü zanlı Erhan Gür'ün ise polisin "Dur" ihtarına uymayarak konu araçla olay yerinden kaçtığını söyledi.

Zanlı Gür'ün kullanımındaki NU 357 Z plakalı araç ile takip sonucu Bedi's çemberi yanında tespit edilerek alıkonulduğunu belirten Derman, zanlıların 11 Ekim tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhlerinde 2 günlük tutukluluk süresi temin edildiğini anımsattı. Derman, bu süre içerisinde mahkemenin verdiği direktif ışığında zanlıların doktor kontrolünden geçirilerek rapor temin edildiğini, 4 kişiden ifade alındığını ve emarelerin analize gönderildiğini ancak sonuçların henüz gelmediğini belirtti. Zanlı Ahmet Yüksel'in dün sabah gönüllü ifade verdiğini belirten Derman, verilen ifade ışığında suçla bağlantısı olduğu tespit edilen bir şahsın arandığını kaydetti. Yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Derman, zanlı Yüksel'in ifadesinin araştırılabilmesi için zanlıların 1 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.