GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Arkadaşını ciddi şekilde darp etti, 12 gün sonra tutuklandı

Arkadaşını ciddi şekilde darp etti, 12 gün sonra tutuklandı

Yeniboğaziçi bölgesinde ormanlık alanda arkadaşını sosyal medya üzerinden rahatsız ettiği gerekçesi ile G.K.'yi ahşap sopa ile ciddi şekilde darp etmekle suçlanan C.A. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 21/10/17 09:46
Güncelleme Tarihi: 07/05/21 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Arkadaşını ciddi şekilde darp etti, 12 gün sonra tutuklandı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Yeniboğaziçi bölgesinde ormanlık alanda faaliyet gösteren Marinero Restoran isimli iş yerine sünnet partisi olduğunu söyleyerek çağırdıkları G.K.'yi maske takarak park yerinde ahşap sopa ile ciddi şekilde darp etmekle suçlanan C.A. tutuklandı.

Avcı, dün, "Ciddi darp" ve "Tecavüzkar alet taşıma" suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme, soruşturma maksatlı aleyhinde tutukluluk talep edilen C.A. mahkeme 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verirken; zanlı C.A. ile birlikte G.K.'yi döven 1 şahıs daha polis tarafından aranıyor.

POLİSİ YANILTMAYA ÇALIŞTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Kemal Onbaşı, mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı C.A.'nın, 7 Ekim'de, 17:30 sıralarında Marinero Restoran'a ait park yerinde beraberindeki bir şahıs ile birlikte, sosyal paylaşım sitesi üzerinden arkadaşını rahatsız ettiği gerekçesi ile 67 santim uzunluğundaki ahşap sopa ile G.K.'nin koluna ve vücudunun muhtelif yerlerine vurarak ciddi şekilde darp ettiklerini açıkladı.

Zanlı C.A.'nın 19 Ekim'de tespit edilerek tutuklandığını belirten Onbaşı, polise verdiği ilk gönüllü ifadesinde G.K.'yi Y.K. ile birlikte dövdüğünü belirttiğini ancak yapılan araştırmada zanlı Y.K. suç tarihinde yurt dışında olduğunu ve hala yurt dışında bulunduğunun tespit edildiğini söyledi.

Zanlı C.A. dün sabah saatlerinde yeniden bir ifade vererek G.K'yi birlikte dövdükleri ismi itiraf ettiğini belirten Onbaşı, soruşturmanın yeni başladığına ve aranan bir şahsın olduğuna dikkat çekerek C.A.'nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.