GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Lise öğrencisi 2 kıza okul çıkışında araba çarptı

Lise öğrencisi 2 kıza okul çıkışında araba çarptı

Mağusa'da dün karşıdan karşıya geçmeye çalışan lise öğrencisi iki kıza araç çarptı, büyük panik yaşandı.

Yayın Tarihi: 21/11/17 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Lise öğrencisi 2 kıza okul çıkışında araba çarptı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da dün Namık Kemal Lisesi önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fatma Dumrul ile Selin Yıldız isimli iki kıza araç çarptı. Kaza sonucu büyük korku yaşayan genç kızlar kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, çok sayıda lise öğrencisi gencin gözü önünde meydana gelen trafik kazasında büyük panik yaşandı.

Sağlık durumları iyi

Edinilen bilgiye göre dün 11:30 sıralarında sınavdan çıkan ve yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fatma Dumrul ile Selin Yıldız'a, o esnada Polatpaşa Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan bir taksi çarptı. Çarpma sonucu büyük korku yaşayan genç kızlar, olay yerine çağırılan ambulansla kontrol amaçlı Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumrul ve Yıldız'ın şans eseri kazayı yara almadan atlattıkları öğrenildi. Sağlık durumları iyi olan genç kızların hastanede yapılan tedavilerinin ardından bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.